12 kandidata koji uspješno prođu testiranje i odabir postaju službeno zaposlenici APIS-IT-a od 03.11.2008. Međutim, prije stupanja na svoje novo radno mjesto novopečeni 'APIS-ovci' trebaju proći specijalističku IT edukaciju.

Želimo istaći da APIS-IT nudi iste uvjete svim kandidatima koji su prošli, bez obzira jesu li u trenutku prijave bili nezaposleni, pred završetkom studija ili zaposleni u drugoj tvrtki.
 

Vaši prvi dani u APIS-IT-u započinju vrhunskom specijalističkom edukacijom koja ukupno traje 6 mjeseci, a odvija se u dva odvojena stupnja. Nakon prvog stupnja u kojem svi kandidati prolaze jedinstvenu edukaciju uvodnih i općih IT znanja, prema iskazanom znanju i motivaciji kandidati se dijele u 2 grupe i neovisno prolaze specijalističku edukaciju u području Microsoft, Linux i IBM tehnologija. Edukacija se provodi u Algebri i CROZ edukacijskom centru.

Predavanja su frontalna s vježbama na računalu. Nastava se odvija u terminu 8-16:00.

Izdvajamo da su učionice klimatizirane, ergonomski prilagođene, vrhunski opremljene. Predavači su renomirani stručnjaci u svom području i nosioci su relevantnih međunarodnih certifikata.


Nastavni program

Nastavna cjelina Trajanje (sati)
Uvodna i opća IT znanja 140
     1. grupa  
Linux administracija 70
Microsoft tehnologija
87
IBM tehnologije (Domino, Websphere, Tivoli)
217
     2. grupa
 
IBM tehnologije (System z, z/OS, DB2, CICS) 434dodatne informacije na: osvojiposao@algebra.hr